MyTommy.png
Espero.png
Biro Telegraaf.jpg

My Tommy

Voor dit membership-platform van Tommy Hilfiger schreef ik teksten ter promotie van hun nieuwe, exclusieve kledinglijn. Korte, wervende berichten, zowel voor de app, als voor socialmediacampagnes.

Espero

In lijn met een rebranding verzorgd door The Terrace, redigeerde ik bestaande en schreef ik nieuwe copy voor de website en brochures van deze maker van mobiele wandsystemen.

Birò

Ik herschreef de copy voor een advertentie voor deze fabrikant van elektrische stadsauto's. De advertentie stond paginagroot in de zaterdaguitgave van De Telegraaf.

RenalTracker

Renaltracker.png

Deze start-up helpt chronische nierpatiënten om verslechtering van hun situatie tegen te gaan en mogelijk zelfs dialyse te  voorkomen. Binnenkort lanceren zij hun Nederlandse tak. Ik schreef daarvoor de online copy en een achtdelige e-mailcursus die de gebruikers helpt om grip te krijgen op hun ziekte.

Museumnacht Amsterdam

Zowel in 2016, 2017, 2018 en 2019 overzag ik alle programmateksten voor de Museumnacht Amsterdam. Ik redigeerde aangeleverde teksten en schreef nieuwe copy voor de website en social media. Zo was ik een spil tussen stichting N8, 55 deelnemende instellingen en de bezoekers van de Museumnacht.

Lees in dit artikel welke les ik hieruit haalde en wat ik een hoop musea wil meegeven.

EP&C

Ik hielp dit kantoor, gespecialiseerd in patenten en octrooien, tijdens een rebranding. Ik overzag de online content en zorgde voor goede SEO voor de verschillende pagina's.

The Beagle Armada

TBA.png

Voor dit adviesbureau in de zorg maakte ik een online contentstrategie. Ik lever die content zelf aan en ben betrokken bij overige uitingen voor marketing- en communicatiedoeleinden. Dit doe ik voor twee BV's, TBA Advies en TBA Services.

Productpine.jpeg

Productpine

Door middel van persberichten hielp ik bij de promotie rondom de opening van deze gadgetwinkel aan het Amsterdamse Rokin. 

Uitgeverij Essener

Essener.png

Ik hielp deze uitgeverij van schoolboeken met het schrijven van brochures ter promotie van hun nieuwe uitgaves. Hierbij lag de nadruk op het commerciëler, meer verkoopgericht benaderen van potentiële klanten. 

Labee Advocaten

Sir-Jamian-uitvaart.jpg

Nadat de oprichter van Labee Advocaten met pensioen ging, schreef ik alle teksten voor de website van zijn opvolgers. Een jong team dat voortbouwt op de oude naam en reputatie van een zakelijk, maar benaderbaar kantoor.

Sir Jamian Uitvaarten

Voor dit nieuwe bedrijf van een jonge, eigenzinnige uitvaartbegeleider schreef ik alle online copy. Teksten die een afspiegeling moesten zijn van het moeilijke, maar ook creatieve werk dat hij doet.

Ruth Gorissen communicatie

In opdracht van Ruth Gorissen communicatie leverde ik verschillende teksten aan de Omgevingsdienst Regio Utrecht. Ik maakte een Schrijfwijzer die de communicatie binnen de dienst rechttrekt. Ook bedacht ik een vorm en teksten om meer jonge werknemers aan te trekken.  

Bandit

Met productiebureau Bandit werkte ik samen aan een pitch voor een commercial voor Nivea. Ik schreef een script en overzag de algemene teksten van die pitch.

Schoffies Koffie

Ik schreef de teksten voor de crowdfunding van Schoffies Koffie. Dit platform creëert werkgelegenheid voor jongeren in Amsterdam-Noord met hun koffie-Canta. Dat die ook echt rijdt is te danken aan een meer dan geslaagde campagne.